Werkplaats

Welkom bij handelsonderneming Deij. U kunt bij ons terecht voor de in- en verkoop en verhuur van heftrucks, pallettrucks en alles rondom interne logistiek. Met ruim 15 jaar ervaring, beschikken wij inmiddels over echte specialisten en kennis en leveren wij de beste kwaliteit.

Daarnaast beschikken wij over een grote werkplaats die van alle gemakken is voorzien. U kunt altijd bij ons op de werkplaats terecht voor allerlei diensten en vragen. Zo kunt u hier meer informatie krijgen over onze voorraad en onze voorbeeldmodellen bekijken. Ook staat er op de werkplaats een professioneel team van gekwalificeerde monteurs voor u klaar. U kunt hier namelijk ook reparaties en onderhoud aan de heftrucks laten uitvoeren.

Onze idealen

Om efficiënt te werken op de werkplaats, zijn een aantal zaken zeer belangrijk. Wij houden ons dan ook voortdurend bezig met duurzaamheid, productiviteit, veiligheid en comfort. Deze idealen zijn essentieel voor het leveren van de beste kwaliteit en service.

Duurzaamheid betekent voor ons zo goed mogelijk te werk gaan en hierbij rekening houden met het milieu. Dit doen wij door bijvoorbeeld bij het onderhoud rekening te houden met machine- en stroomgebruik. Ook veiligheid is voor ons van groot belang. Wat we dan ook doen, veiligheid van de werknemers staat bovenaan.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Als u benieuwd bent naar onze werkplaats, kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in Vianen.