Voorzetapparatuur

Om extra functionaliteit toe te voegen aan heftrucks wordt er bepaalde voorzetapparatuur ontwikkeld. Bij Handelsonderneming Deij bent u aan het juiste adres voor diverse soorten. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte apparatuur en u heeft de keuze uit vele bekende merken van hoogwaardige kwaliteit.

Voorzetapparatuur van goede kwaliteit is zeker aan te raden bij gebruik van een heftruck. Deze apparatuur zorgt namelijk voor stabiliteit van bepaalde lasten en een betere wendbaarheid. Er bestaan verschillende soorten. Tot de speciale apparatuur voor heftrucks behoort bijvoorbeeld apparatuur voor het hanteren en vastzetten van lasten die stevig moeten blijven staan. Wij kunnen u helpen met zoeken naar de juiste voorzetapparatuur en de bijbehorende heftruck.

Reparatie en onderhoud

Ook bij voorzetapparatuur is regelmatig onderhoud en indien nodig reparatie noodzakelijk. Zodra de apparatuur bevestigt wordt aan de heftruck, is het namelijk gewoon een onderdeel van de heftruck. Naast de heftruck zelf, moet ook het onderhoud van dit onderdeel worden bijgehouden. Niet alleen is dit belangrijk voor de werking en de veiligheid van de heftruck, maar ook voor het voorkomen van dure reparaties.

Voor meer informatie of advies over het aanschaffen of repareren van  de apparatuur, kunt u contact met ons opnemen. Onze experts kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.