Verhuur

U kunt handelsonderneming Deij ook inschakelen voor verhuur. Wij zijn met ons dynamische en ervaren team uw partner voor de interne logistiek! Wij zijn een servicegericht bedrijf dat al jarenlang machines verhuurt, verkoopt en onderhoud. Dus als u een heftruck, stapelaar of palletwagen nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare en niet te dure machine. Wij hebben daarnaast ook nog Genie knikhoogwerkers en schaarhoogwerkers in de verhuur.

Waarom verhuur?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het huren van een heftruck of andere machine. Als u de machine bijvoorbeeld maar voor een korte periode wilt gebruiken, is het zonde om een dure machine aan te schaffen. Ook weet u bij het huren van een machine zeker dat u kwaliteit aanschaft. Een andere reden voor huren, is als u niet zeker weet wat voor heftruck u graag zou willen aanschaffen, en u dus een aantal soorten wilt uitproberen.

Wij van Deij bieden u vele verschillende soorten, maten en merken heftrucks, stapelaars en palletwagens. Welke machine het meest geschikt voor u is, hangt volledig af van uw wensen en de mogelijkheden. Onze experts hebben vele jaren ervaring met de verschillende soorten machines, waardoor zij u kunnen adviseren bij het maken van de keuze.

Neem voor meer informatie of advies over onze mogelijkheden bij heftruck verhuur contact met ons op, onze specialisten helpen u dan verder.