Veiligheidskeuringen

Als u beschikt over een heftruck, hoogwerker of andere machine, is het belangrijk dat deze gekeurd is en ook regelmatig gekeurd wordt. Het maakt niet uit of de machine nieuw is of gebruikt, u moet er altijd zeker van zijn dat het goed gekeurd is. Dit is niet alleen verplicht, maar ook noodzakelijk voor de veiligheid van u en uw personeel.

Handelsonderneming Deij is aangesloten bij VA-Keur, waardoor wij in staat zijn om uw machine professioneel te keuren. Na de keuring krijgt u van ons een officieel bewijs waaruit blijkt dat de machine wel of niet goed gekeurd is.

VA-Keur

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie, zoals handelsonderneming Deij. VA-Keur is gecertificeerd, waarmee u zeker weet dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

Met VA-Keur, uitgevoerd door Deij, heeft u één keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen. Daarnaast krijgt u een completere keuring en een gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage met een overzicht van de keuring van uw machine.