Onderdelen

Handelsonderneming Deij biedt u ook vele onderdelen voor heftrucks, hoogwerkers, veegmachines en andere machines. Zo hebben wij een ruim assortiment aan voorzetapparatuur, waardoor u uw vorkheftruck op alle fronten inzetbaar kunt maken. Voorzetapparatuur is namelijk ontwikkeld om uw heftrucks extra functioneel te maken.

U bent bij Deij aan het juiste adres voor onder andere vuilcontainers, schepbakken, werkkooien, verlenglepels, sneeuwschuivers of balenklemmen. In het magazijn en in alle servicewagens hebben wij een zeer ruim assortiment aan onderdelen op voorraad. Dit doen wij zodat uw heftruck niet langer stil hoeft te staan dan nodig is. Ook voor de levering van onderdelen zoals nieuwe batterijen, banden en stoelen van diverse merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen tijdig vervangen

Bij Handelsonderneming Deij kunt u uw onderdelen laten repareren of vervangen. Wij raden u aan dit tijdig te laten controleren en zo nodig onderdelen te laten vervangen. Dit is namelijk essentieel voor een optimale werking van uw machine. Zo kunt u altijd veilig werken met de zekerheid van een goed werkende machine. Daarnaast voorkomt u reparaties door tijdig sommige onderdelen te laten vervangen.

Voor meer informatie over onze onderdelen of het vervangen hiervan, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat zij voor u kunnen betekenen.