Hoogwerkers

U kunt bij handelsonderneming Deij ook terecht voor de inkoop, verkoop en verhuur van diverse soorten hoogwerkers. Al onze hoogwerkers, nieuw en gebruikt, zijn vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast worden al de machines bij ons gereconditioneerd en geleverd met 3 maanden garantie en veiligheidskeurmerk.

Wij bieden u diverse bekende merken hoogwerkers met elk verschillende eigenschappen, zodat er altijd wel een geschikte hoogwerker voor u bij zit. De meest voorkomende merken die wij in onze voorraad hebben zijn: JLG, Genie, Haulotte en Upright. Diesel of elektrisch aangedreven. Onze experts hebben jarenlange ervaring met de verschillende merken, waardoor zij u passend advies kunnen geven aan de hand van uw wensen. Dit maakt de keuze voor u weer makkelijker en zo weet u zeker dat u de hoogwerker kiest die aan uw wensen voldoet.

Reparaties en onderhoud

Handelsonderneming Deij is niet alleen gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en verhuur van hoogwerkers. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor reparaties, keuring en onderhoud. Wij hebben een uitgebreide werkplaats die van alle gemakken is voorzien. De 4 pijlers van onze werkplaats zijn: duurzaamheid, productiviteit, veiligheid en comfort. Door deze idealen te hanteren, zorgen wij ervoor dat wij onder andere uw hoogwerkers vakkundig onderhouden of repareren.

Het is belangrijk dat u uw machines tijdig laat onderhouden. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de machines beter en efficiënter werken, het is ook veiliger. Ten slotte kan u voorkomt u grote reparaties door regelmatig onderhoud, waarmee u veel kosten bespaart.