Heftrucks

Handelsonderneming Deij is gespecialiseerd in onder andere de verkoop, inkoop en verhuur van heftrucks. Wij leveren alleen heftrucks van de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten, maten en merken heftrucks, waardoor er altijd wel een geschikt model voor u bij zit.

Wij leveren ook gebruikte heftrucks. Deze zijn voornamelijk van de merken: Caterpillar, Linde, Still, Hyster en Toyota. Welke van deze merken het beste geschikt is voor u, hangt volledig af van uw wensen. Onze experts hebben vele jaren ervaring met de verschillende merken, waardoor zij u advies op maat kunnen geven bij het maken van de keuze.

Caterpillar

Heftrucks van Caterpillar zijn gebouwd om te presteren en leveren dan ook dag in dag uit de beste kwaliteit. Ze bieden innovatieve interntransportoplossingen voor uw zwaarste toepassingen. En dit alles met een speciale focus op duurzaamheid en prestaties.

Linde

De heftrucks van Linde hebben hun kwaliteit en voordelen al ruimschoots bewezen in talloze veeleisende toepassingen over de hele wereld. De heftrucks leveren maximale prestaties tegen een laag energieverbruik en optimaal rijcomfort.

Still

Bij Still vind u heftrucks van hoogwaardige kwaliteit met een elektro-, diesel- of LPG-motor. Onze innovatieve heftrucks maken uw werk makkelijker en lichter.

Hyster

Hyster bied heftrucks van hoogwaardige kwaliteit voor alle intensieve en lichte werkzaamheden. De Heftrucks staan voor betrouwbaarheid, prestaties, comfort voor de bestuurder en lage onderhoudskosten. En dit voor de meest veeleisende toepassingen in ieder magazijn.

Toyota

De heftrucks van Toyota zijn geschikt voor alle soorten toepassingen, zoals horizontaal transport, laden en lossen en orderverzameling. Er zijn diverse modellen met verschillende eigenschappen beschikbaar. De heftrucks zijn innovatief en gebruiksvriendelijk dankzij onder andere de stille werking.

Uiteraard bieden wij naast deze merken nog veel meer merken aan. Heeft u tussen ons aanbod niet gevonden wat u zocht? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, in bijna alle gevallen kunnen wij u alsnog helpen!